Blog Detail

refurbished Apple Iphone

Waarom je juist een refurbished Apple Iphone moet aanschaffen!

15 jun 20
Admin
No Comments

Een nieuwe telefoon uitkiezen is vaak een heel gepuzzel. Je bent blij dat je van je oude toestel af bent en iets nieuws uitkiezen is natuurlijk altijd leuk. Maar de keuze is lastig. Wil je het nieuwste van het nieuwste dan betaal je de hoofdprijs. Maar ga je voor een toestel in een lagere prijsklasse, voldoet deze misschien weer niet aan al jouw wensen. Tja, vervelend. Is daar geen oplossing voor? Jawel, je zou een refurbished Iphone kunnen overwegen. Lees hieronder waarom je hiervoor zou moeten kiezen! 

 

Goedkoper 

Ten eerste is een refurbished model een stukje goedkoper dan een nieuwe Apple Iphone. Je betaalt al gauw een paar tientjes minder, terwijl de kwaliteit van het toestel gewoon hetzelfde is. Van het overgebleven geld zou je bijvoorbeeld een mooi hoesje kunnen kopen. Gaat je scherm ook weer wat langer mee! 

 

Je zit niet vast aan dure abonnementen 

Wil jij ook geen 50 euro per maand betalen voor een abonnement dat het eigenlijk niet waard is. Dat kan ik me heel goed voorstellen. Neem in dat geval gewoon lekker een refurbished iphone met een sim only abonnement. Ben je in verhouding een stuk goedkoper uit! 

 

Je krijgt dezelfde garantie 

Je zult misschien zeggen: Ik wil toch geen tweedehands toestel, dadelijk gaat hij veel sneller kapot. Dit is erg onwaarschijnlijk, maar gebeurt het toch, dan krijg je van ons een nieuw toestel of we repareren hem. Je krijgt dezelfde garantie als op een nieuwe Apple Iphone. 

 

 

Zo goed als nieuw 

Je kunt verschillende Iphones kopen. De ene refurbished iphone is in een betere staat dan de andere. Maar je hebt toestellen die zo goed als nieuw zijn. Je besteedt je geld dus bijzonder goed, wanneer je voor zo’n apparaat gaat. Het kan bijvoorbeeld een proefmodel zijn geweest in een van de vele Apple stores. Of in de zaak van een van de providers. Er is helemaal niets mis met deze toestellen!