Advies

Op deze pagina zal u adviezen vinden bij de aanschaf van de beschreven artikelen en diensten.

Hardware
Verschillende hardware componenten zijn er tegenwoordig in diverse soorten, maten en prijzen te krijgen. Op huishoudelijk gebied is het doodzonde om een vermogen uit te geven aan dure componenten, want de uitgebreide of geavanceerde functies zullen nooit gebruikt worden. Kies hier dus voor praktische apparaten. Op zakelijk gebied is het verstandig om wat meer budget uit te trekken voor hardware, want deze zullen intensief worden gebruikt. Kies voor geschikte apparaten met de goede specificaties.

Software
Bent u van plan om een zakelijk software pakket aan te schaffen? Dan raden wij u aan om research te doen op het internet qua aanbod, maar ook zeker qua reviews en prijzen. Leg de verschillende pakketten naast elkaar en kijk wat het best bij uw situatie past.

Voor software in huis hebben wij eigenlijk alleen het volgende advies; zorg voor een goed beeld, van de benodigde software systemen. Het is zonde om een software pakket aan te schaffen en hier dan weinig tot geen gebruik van te maken.

Glasvezel
Zijn de mannen van de glasvezel al bezig in uw wijk? Neem dan contact op met de aanbieder van de verbinding via de glasvezel. Deze zal een afspraak inplannen en dan komen de installateurs de kabel doortrekken naar uw woning. Zorg voor een geschikte router, want niet iedere router kan de hoge datasnelheid aan.